ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝ. ΤΡΙΚΟΛΑΣ

Εφυγε χθες το βράδυ ξαφνικά  από την ζωή ο αγαπητός μας πατριώτης και φίλος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝ. ΤΡΙΚΟΛΑΣ.

Ο Κυριάκος γεννήθηκε στο χωριό μας το 1953. Εμαθε τα πρώτα γράμματα στο δημοτικό μας σχολείο  και το 1971 αποφοίτησε από το Πρώτο Λύκειο της Τρίπολης . Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών και από το 1984 ήταν μάχιμος δικηγόρος στην Αθήνα μέχρι τον θάνατό του.

Είχε παντρευτεί την ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΗ   με την οποία έκαναν 3 παιδιά την ΓΕΩΡΓΙΑ τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και την ΧΑΡΙΣ.

Ο Κυριάκος αγαπούσε το χωριό μας και είχε συμβάλει καθοριστικά στην ίδρυση του Πολιτιστικού μας Συλλόγου.

Τα τελευταία χρόνια ήταν πρόεδρος της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΠΑΡΑΙΩΝ.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη (31/5) στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο ΠΆΠΑΡΗ στις 4 μ.μ.

Στην οικογένεια του , στα αδέρφια του και τους λοιπούς συγγενείς τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

                       ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΡΗ

Μία Απάντηση

  1. Αγαπημενε μας Κυριακο, το χωριο μας σημερα πενθει για τον απροσδοκητο χαμο σου. Η συζυγο σου Δημητρα, τα παιδια σου Γεωργια, Παναγιωτης και Χαρουλα, τα αδελφια σου, οι συγγενεις, οι φιλοι, και ολοι οι συμπατριωτες ειμαστε λυπημενοι γιατι εφυγες απο κοντα μας τοσο ξαφνικα και γρηγορα. Ολοι βρισκοντε εκει για να σε αποχαιρετισουν για το μεγαλο ταξιδι,χωρις επιστροφη. Εγω για λογους περαν των δυναμεων μου δεν μπορεσα να σε αποχαιρετισω απο κοντα, αν και το ηθελα, η σκεψη μου ομως εναι εκει.
    Αγαπημενε Προεδρε της Αδελφοτητας των Απανταχου Παπαραιων, υπηρξες αξιο τεκνο του χωριου μας,ξεκινησες απο μια φτωχη οικογενεια του χωριου μας και εφτασες μεχρι το πανεπιστημιο και κατοπιν ασκησες το επαγγελμα της νομικης επιστημης επαξια. Επι πολλα ετη διετελεσες μελος του Διοικητικου συμβουλιου της Αδελφοτητας και τα τελευταια χρονια στη θεση του Προεδρου, οπου εργαστηκες με ζηλο,ενδιαφερον και αγαπη για την προβολη της Αδελφοτητας και του χωριου μας, που τοσο πολυ αγαπουσες.
    Ως Γραμματεας του Δ.Σ και εκφραζοντας και το υπολοιπο Δ.Σ δηλωνω οτι θα μας λειπεις. η απουσια σου θα ειναι αισθητη, γιατι θεωρουσαμε οτι ησουν το στηριγμα μας και τωρα θα ειμαστε φτωχοτεροι αλλα υποσχομαστε να συνεχισουμε τα βηματα σου για το καλο της Αδελφοτητας και του αγαπημενου μας χωριου ΠΑΠΑΡΙ. Εκ μερους του Δ.Σ εκφραζω τα θερμα μας συλλυπητηρια στην συζυγο σου,στα παιδια σου, στα αδελφια σου και στους λοιπους συγγενεις,
    Αγαπητε Κυριακο, καλο σου ταξιδι, ας ειναι ελαφρυ το χωμα της Παπαραιικης γης που θα σε σκεπασει.ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Ευχομαι ο Παναγαθος Θεος να αναπαυσει την ψυχη σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *